Schilderwerk

Van der Steen van Breugel is uw betrouwbare partner wanneer het gaat om schilderwerk. Als erkend schildersbedrijf, verzorgen wij betaalbaar schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en werken vandaag de dag met een team goed opgeleide professionals die zich graag inzetten voor ieder project.

Onze onderneming hecht een grote waarde aan de klanttevredenheid. Door de jaren heen is ons schildersbedrijf van een klein bedrijf met uitsluitend particuliere klanten uitgegroeid tot een gerenommeerde onderneming met opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere sfeer. Toch is de klanttevredenheid altijd centraal blijven staan en dit merkt u aan de kwaliteit, de service en de tarieven.

Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met uitstekend schilderwerk, zowel binnen als buiten, maar hebben ook enkele andere diensten opgenomen in ons complete aanbod. U kunt bij ons terecht voor:

  • Buitenschilderwerk met garantie
  • Binnenschilderwerk met garantie
  • Behangwerk en glasreparaties
  • Kleine houtreparaties met het Window-Care systeem
  • Grote houtrot reparaties door middel van deelvervanging
  • Een onderhoudsplan voor schilderwerk, voor 4 tot 25 jaar

Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij u graag naar de specifieke informatie op de webpagina’s, welke u in het menu kunt vinden. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Maakt u dan gebruik van het contactformulier.