Referenties

1500 vierkante meter leemstuc voor ZLTO

ZLTO Stucwerk

Wuivende graanvelden, een boerenschuur; dat zijn associaties die de gevels van het nieuwe hoofdkantoor van ZLTO in ’s-Hertogenbosch oproepen. En dat was ook de bedoeling. De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie wilde een pand waarmee medewerkers én leden zich kunnen identificeren. Niet alleen met de buitenkant, maar ook met de binnenkant. Daar levert 1500 m2 leemstuc een belangrijke bijdrage aan het ‘rentmeesters-van-de-natuur-gevoel.

Over de opdrachtgever

De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte. Voor bedrijven in de land- en de tuinbouw dus; plantaardig en dierlijk. Ruim 18.000 van dit soort ondernemers in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland zijn lid van ZLTO. Ze worden door de organisatie ondersteund bij zaken als het versterken van de marktpositie, duurzaam ondernemen en dergelijke. Het zijn deze agrarische ondernemers zelf die de vereniging besturen.

Lees meer

The Exchange Amsterdam

Stukadoor met katoen - Plooienkamer Exchange Amsterdam

Wie iets heeft met mode, moet eens een nachtje doorbrengen in het net geopende Amsterdamse hotel The Exchange. Studenten van het Amsterdam Fashion Institute hebben de kamers aangekleed alsof het menselijke lichamen zijn. En wie iets heeft met mode én afbouw, moet absoluut de ‘Plooikamer’ hebben. Die heeft wanden als een eenvoudig wit t-shirt, maar dan uitgevoerd in stuc.

Facelift in Amsterdam

Van gebrek aan ambitie kun je Amsterdam niet beschuldigen. Terwijl onder de grond de Noord/Zuidlijn wordt aangelegd, krijgt pal daarboven het stadsdeel Centrum een facelift; van de Prins Hendrikkade tot het Weteringcircuit. Dit traject, dat via Damrak, Dam, Rokin en Muntplein loopt, is voor heel veel mensen de belangrijkste entree tot Amsterdam. Het meest aantrekkelijke stukje hoofdstad is het echter niet, vandaar dat het opnieuw wordt ingericht. De gemeente doet dat niet alleen, ook ondernemers zijn van harte uitgenodigd een steentje bij te dragen aan de upgrade.

Lees meer

Van der Steen van Breugel BV. | De Enst 19 | 5258 BM Berlicum | 073 - 503 17 41 | 06-53342885