Certificeringen

Van der Steen – van Breugel bv is in bezit van diverse certificaten.

Iso Certificatie

Van der Steen – van Breugel BV werkt volgens de Iso-normen voor kwaliteits- en managementnormen. Onze processen zijn vastgelegd in een kwaliteitshandboek en worden jaarlijks gecontroleerd door een extern bureau.

VCA Certificaat

Van der Steen van Breugel BV voldoet aan de eisen van de VGM Checklist aannemers, VCA 2016/07. Dit houdt in dat van der Steen – van Breugel BV werkt volgens de veiligheidseisen zoals beschreven in de Arbowetgeving. Al onze medewerkers zijn in bezit van een VCA certificaat en zullen hier ook naar handelen.

KOMO procescertificaat ‘Afbouw”

Als een van de eerste bedrijven in Nederland is Van der Steen – van Breugel BV gecertificeerd voor het KOMO procescertificaat ‘Afbouw”. Dit betreft het leveren en plaatsen van systeemwanden, het leveren en monteren van systeemplafonds en het leveren en aanbrengen van alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden.

Erkend leerbedrijf

Van der Steen – van Breugel BV vindt het belangrijk om jonge mensen op te leiden voor het vak. Wij hebben hiervoor opgeleide leermeesters in dienst. Door leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden zorgen wij voor continuering van vakmensen.

NOA opleidingsbedrijf Afbouw

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw enthousiasmeert jongeren voor een beroep in de afbouwsector. Het resultaat; drie gerichte BBL-vakopleidingen aangeboden door vakmensen. Met deze opleidingen brengt NOA Opleidingsbedrijf Afbouw jongeren met passie en leerbedrijven met ervaring bij elkaar. Altijd met een passend samenwerkingsverband en dus baangarantie.

FSC® certificaat

Van der Steen – van Breugel maakt gebruik van een FSC® certificaat. Dit FSC® – systeem zorgt ervoor, dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. Tevens zorgt een goed beheerd bos voor een beter herstel van het bos en bescherming van het leefgebied van planten en dieren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld. Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten. Wij zijn FSC® gecertificeerd onder het nummer SCS-COC-000652-ADW.

Afbouwkeur

Afbouwkeur is een stichting, die kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau wil houden. Van der Steen van Breugel wordt jaarlijks gekeurd op kantoor en op de bouwplaats of wij voldoen aan de gestelde eisen. Wij krijgen daarnaast ook advies en scholing om ons vakwerk en bedrijfsvoering op peil te houden en eventueel te optimaliseren.