Tegelwerk

U kunt bij SB Afbouw ook terecht voor al uw tegelwerk. Wij zorgen voor een perfect resultaat in vloer- of wandtegels, keramisch of natuursteen, voor uw woning, bedrijfsruimte, badkamer of keuken.

Onze tegelzetters zorgen voor een sterk en snaarstrak resultaat in elke stijl. Of het nu gaat om een klassieke, warme uitstraling in geglazuurde tegels of om een moderne, strakke uitstraling met grootformaat tegels tot wel 1 m2. Ook houtlook tegels en verschillende patronen (zoals visgraat) zijn uiteraard mogelijk.

Onze service is niet alleen vlot, ook staan onze vakmannen altijd voor u klaar. Mocht u vragen hebben of problemen tegenkomen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Vakmanschap in tegelwerk

Onze tegelzetters leggen niet alleen maar nieuwe tegels. Ze zijn bekwaam in het creëren van alle belangrijke randvoorwaarden zoals het juist en netjes verwijderen van oude tegels en het schoon opleveren van uw nieuwe tegelwand of tegelvloer. Daarnaast egaliseren we van tevoren het oppervlak zodat u zeker weet dat de tegels kaarsrecht liggen. Een goede basis is essentieel voor een mooi eindresultaat.

Een belangrijk detail is bijvoorbeeld het nemen van de juiste maatregelen om spanning op de tegels (met het risico op scheurvorming) te voorkomen. Denk aan het toepassen van uitzetvoegen en het toepassen voor de juiste lijmen. Bijvoorbeeld bij overgangen tussen verschillende vloerdelen, bij deuren of bij vloerverwarming, waarbij warmteverschillen in de vloer een rol spelen. In dit soort situaties komen de jarenlange ervaring en ruime expertise van onze tegelzetters om de hoek kijken.

Vraag vrijblijvend advies

Bij van der Steen en Breugel helpen we u altijd graag. Zo kunnen we samen kijken naar de opties die bij uw wensen passen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om zo een beter beeld van het kostenplaatje te krijgen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

tegelzetter berlicum