Systeemplafonds Brabant

Mooie Systeemplafonds in Brabant

Bij van der Steen van Breugel installeren wij hoogwaardige systeemplafonds en -wanden. Zo creëren wij een grote verscheidenheid aan systeemwanden en systeemplafonds in heel Brabant en de rest van Nederland. Meer weten? Lees hieronder wat de voordelen en mogelijkheden zijn of neem contact met ons op voor deskundig advies!

Mogelijkheden van een systeemplafond

In de basis is een systeemplafond een verlaagd plafond, dat bestaat uit een raster met daarin platen. Hierdoor kan de installatie van het gebouw mooi uit het zicht blijven. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties en is het mogelijk om een verlaagd plafond met allerlei specifieke eigenschappen te bouwen!
Van der Steen van Breugel heeft een groot scala aan mogelijkheden. Zo plaatsen wij naast de bekende systeemplafonds ook houten verlaagde plafonds en hebben wij zelfs ervaring met het plaatsen van plafonds zonder daarvoor te boren.

Waarom kiezen voor een systeemplafond?

Een systeemplafond heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere plafonds:

  • Geluiddempend – Om wat voor ruimte het ook gaat, over het algemeen is het prettig als de ruimte niet galmt of veel geluid weerkaatst. Dit leeft en werkt onrustig en het kan moeilijker zijn om geconcentreerd te blijven. Het is dan ook erg fijn wanneer een plafond het geluid opvangt en de galm weg haalt. Juist gekozen plafondpanelen nemen geluid op, waardoor er een stillere ruimte ontstaat met een prettige sfeer.
  • Isolatie – Een ander voordeel van een systeemplafond is dat het de ruimte beter kan isoleren. Deze thermische isolatie zorgt ervoor dat de temperatuur vastgehouden wordt.
  • Nette Afwerking – Een systeemplafond is een heel makkelijke manier van afwerken. Buizen of bedrading kan tussen de volgende verdieping en het plafond weggewerkt worden. Hierdoor oogt de ruimte strak.
  • Tussenruimte – Niet alleen kan bedrading makkelijk weggewerkt worden in de tussenruimte. Ook zijn de buizen en bedrading ten alle tijden goed toegankelijk. Door de losse platen kunt u altijd bij de tussenruimte om aanpassingen te doen aan de installatie mocht dit nodig zijn.
  • Creatief– Systeemplafonds zijn te verkrijgen in een groot scala aan kleuren en materialen en het is zelfs mogelijk om platen te voorzien van een afbeelding.

Wij monteren systeemplafonds in Brabant!

Ons bedrijf van der Steen van Breugel bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Van deze periode hebben wij al 20 jaar ervaring met het monteren van systeemplafonds. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij met recht een specialist voor het plaatsen van plafonds in Brabant genoemd kunnen worden. Ook buiten Brabant hebben we diverse projecten mogen voorzien van systeemplafonds.

Met vakkundig personeel bent u bij ons verzekerd van een goede kwaliteit. We hebben eigen tekenaars en monteurs, waardoor we het gehele proces tot in detail volgen. Omdat wij personeel in vaste dienst hebben zijn we minder afhankelijk van onderaannemers en kunnen wij een opleverafspraak garanderen. Wij monteren de plafonds volledig en nemen zo het werk uit uw handen. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op want we gaan graag met u in gesprek om samen te kijken wat het beste bij uw wensen past. Op die manier bent u altijd verzekerd van een passend resultaat! Van der Steen van Breugel is de specialist voor systeemplafonds in Brabant!

Systeemplafonds Brabant