Tegelzetter Tilburg

Als u op zoek bent naar een ervaren tegelzetter in Tilburg, dan is Van der Steen van Breugel de naam die u moet onthouden. Gevestigd in Berlicum, bedienen ze Tilburg en omstreken met kwalitatief tegelwerk. Onze tegelzetters staan garant voor vakmanschap en perfectie. Dit kan gaan om het leggen van vloer- of wandtegels, keramisch of natuursteen, voor uw woning, bedrijfsruimte, badkamer of keuken.

Tegelwerk op maat

Onze tegelzetters in Tilburg zijn specialisten in het creëren van een kwalitatief resultaat in elke gewenste stijl. Of u nu kiest voor een klassieke, warme uitstraling met geglazuurde tegels of juist een moderne, strakke look met grootformaat tegels tot wel 1 m2. De tegelzetter uit Tilburg uit ons team van professionals staat klaar om aan al uw wensen te voldoen. We zijn even bedreven in houtlook tegels en verschillende patronen, zoals visgraat. De tegels komen kaarsrecht te liggen. Wat ons betreft de beste basis voor een mooi eindresultaat.

Vlotte en probleemloze ervaring

Voor onze tegelzetter uit Tilburg draait het niet alleen om vakmanschap, maar ook om service. Onze vakmannen staan altijd voor u klaar. Als u vragen heeft of onverhoopt problemen tegenkomt, kunt u altijd bij ons terecht. Wij streven naar een vlotte en probleemloze ervaring voor onze klanten bij ieder project dat ze met ons starten. Behalve bij het leggen van tegels kunnen we ondersteunen bij andere werkzaamheden, waar u bijvoorbeeld een schilder uit Tilburg bij nodig heeft. Ook hier geldt dat sprake is van een hoge kwaliteit en service.

Vakmanschap in tegelwerk

Onze tegelzetter in Tilburg is meer dan alleen een professional in het leggen van tegels. De experts uit ons team begrijpen de essentiële voorbereiding die nodig is voor een perfect resultaat. Hieronder valt het nauwkeurig verwijderen van oude tegels en het opleveren van een brandschone ondergrond voor uw nieuwe tegelwand of -vloer. Egalisatie van het oppervlak vooraf zorgt ervoor dat de tegels perfect recht liggen. Wilt u een gedeelte van een muur laten stuken? Daarvoor kunnen we tijdens het project of na afloop onze stukadoor uit Tilburg inschakelen.

Belangrijke details

Het zit in de details. Onze tegelzetters nemen de juiste maatregelen om spanning op de tegels te voorkomen, wat kan leiden tot scheurvorming. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van uitzetvoegen en het gebruik van geschikte lijmen, vooral bij overgangen tussen verschillende vloerdelen, deuren of in ruimtes met vloerverwarming waar temperatuurverschillen een rol spelen. In dit soort situaties komen de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van onze tegelzetter in Tilburg goed van pas.

Creatieve ontwerpen en maatwerk

Bij Van der Steen van Breugel draait alles om maatwerk. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en dat uw tegelwerk moet aansluiten bij uw specifieke visie. Onze tegelzetters werken met u samen om creatieve ontwerpen te realiseren. Of het nu gaat om het creëren van prachtige mozaïeken of het plaatsen van ingewikkelde patroontegels zoals visgraat: deel uw ideeën met ons en ze komen tot leven.

Duurzaam

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit in ons tegelwerk. Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en we zorgen ervoor dat uw tegels niet alleen mooi ogen, maar ook lang meegaan. De tegelzetter uit Tilburg staat voor resultaten die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

Vertrouw uw project aan ons toe

Als u op zoek bent naar een tegelzetter in Tilburg die kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service biedt, neem dan contact op met Van der Steen van Breugel. Bel ons op 073 – 503 17 41 of stuur een e-mail naar hans@sbafbouw.nl. Kies voor perfectie in tegelwerk en vertrouw op onze tegelzetters voor al uw projecten in Tilburg en omgeving.

tegelzetter berlicum