Gipswanden plaatsen kosten

Wij plaatsen al tientallen jaren Metal-Stud gipswanden. Daardoor hebben we enorm veel ervaring opgebouwd met de techniek, planning en afwerking. Wij kunnen dus zeer efficient werken en dat merkt u in de kosten voor het plaatsen van gipswanden. Benieuwd naar wat gipswanden plaatsen kost? Lees hieronder verder of neem contact met ons op! Wij kijken samen met u naar uw specifieke situatie en kunnen een offerte opstellen.

Bij van der Steen van Breugel monteren we uw Metal-Stud gipswanden in Brabant en de rest van Nederland. Metal-Stud gipswanden, ook wel systeemwanden genoemd, bestaan uit stalen profielen die afgewerkt worden met gipsplaten. Hierdoor kunnen er gemakkelijk nieuwe ruimtes worden gecreëerd met stevige tussenwanden.

Wat zijn de voordelen van gipswanden?

  • Brandveilig – Scheidingsmuren worden gemaakt van brandvertragend materiaal. Hierdoor zijn de muren erg veilig.
  • Geluiddempend – Door de ruimte tussen de gipsplaten te voorzien van het juiste materiaal zijn systeemwanden uitstekend te isoleren. Stemmen, geluiden van buitenaf of voetstappen worden bijvoorbeeld gedempt. Zo creëert u gemakkelijk een rustige en stille werk- of woonruimte.
  • Lichtgewicht – Het materiaal voor systeemwanden is erg licht in gewicht. Hierdoor is het gemakkelijk en snel te plaatsen of weer te verwijderen.
  • Nieuwe ruimte – Met de gipswanden ontstaan er nieuwe ruimtes. Bestaande ruimtes worden opgedeeld of gescheiden en op een simpele manier vormen er volledig nieuwe kamers.

Grote Keuzemogelijkheid

Systeemwanden zijn geschikt voor kantoren, gehele woonruimtes, flatgebouwen of bij het renoveren van een woning. Doordat de wanden multi-inzetbaar zijn, zijn de opties en toepassingen eindeloos.

De scheidingsmuren kunnen eventueel voorzien worden van isolatiemateriaal of deuren. Omdat het niet-dragende wanden zijn kunnen ze in bijna elke ruimte, in vrijwel elke vorm geplaatst worden. Wilt u meer weten over de kosten van systeemwanden? Wij geven vrijblijvend advies en beantwoorden uw vragen graag.

Kosten voor plaatsen gipswanden

Een systeemwand laten plaatsen hoeft niet duur te zijn. Door de jarenlange ervaring in montage van onze vakmannen is een systeemwand binnen korte tijd geplaatst. Zo blijven de kosten voor u laag. Voor exacte prijzen is het belangrijk om contact met ons op te nemen, de kosten hangen namelijk af van meerdere factoren en zijn per situatie verschillend.

Wat bepaalt de kosten van een Metal-Stud wand?

De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende factoren. Afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen kunnen we een prijsindicatie maken. Om u een idee te geven over factoren die meespelen zetten we hier de prijsbepalende kenmerken op een rijtje:

  • Materiaal – De scheidingsmuren kunnen uit verschillend materialen bestaan. Sommige materialen zijn goedkoper of duurder dan andere opties.
  • Afwerking – Wilt u de systeemwanden schilderen, behangen of betegelen? Vrijwel alles is mogelijk! Hier is wel een vakkundige afwerking voor nodig. Dit heeft effect op het kostenplaatje.
  • Situatie – Elke ruimte en situatie is anders. De prijs is afhankelijk van hoe makkelijk de wand te plaatsen is.
  • Deuren – Het is mogelijk om deurkozijnen in de Metal-Stud wanden te plaatsen. Het type en aantal kan uitmaken voor de prijs.

Wij gaan graag met u in gesprek om extra uitleg te geven of uw vragen te beantwoorden. Neem daarom gerust contact op voor meer informatie.

De Rooij SB Afbouw kantoor