Over SB Afbouw

Oorspronkelijk een stukadoorsbedrijf dat in 1969 is opgericht door twee compagnons, namelijk Rien van der Steen en Piet van Breugel. Vandaag de dag nog steeds actief met het leveren van kwalitatief hoogwaardig goed verzorgd stukadoorswerk, maar met een andere leiding en meerdere disciplines.

Over SB Afbouw – werkzaamheden

Er staat naast de stukadoors een deskundig team voor u klaar voor metalstud wanden, systeemwanden, systeemplafonds, timmerwerk, Spack spuitwerken en schilderwerk.

Kwaliteit

Daarbij zien wij het als onze primaire taak om de werkzaamheden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit-kosten verhouding te realiseren. Wij beschikken over goed opgeleide productiemedewerkers die voorzien zijn van de juiste gereedschappen en een modern machinepark waardoor wij een hoge productie met een goede kwaliteit bieden. Door middel van tussentijdse controles op kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden zijn een goed eindresultaat en tevreden klanten gegarandeerd. Ook ons ondersteunend personeel, de uitvoerders, calculators en werkvoorbereiders zijn deskundigen in hun vakgebied met veel praktische kennis van de door ons te leveren producten. Ook zij zijn voorzien van de juiste middelen om onze klanten te adviseren. Helderheid en duidelijkheid en een goede communicatie zijn bij ons prioriteit. .